Onsdag 13.mars - Lønsj & Læring, Accenture day!

Kl. 12:00: Lønsj & Læring - Industy C - Digitale tvillinger, IoT & AI v/Rune Larsen, Accenture

Sammen med våre sponsorer og bidragsytere ønsker vi å invitere til frokost og lunsj 12. og 13. mars i Kulturfabrikken eller virtuelt! 
Hva er bedre enn en matbit, kaffe, faglig påfyll og inspirasjon - gratis☕

 

Rune Larsen leder Accenture sitt Industri X-engasjement i Norden og vil snakke om hvordan man kan koble sammen digitale tvillinger, tingenes internett (IoT) og kunstig intelligens i produksjonsøyemed, og hvilke fordeler det kan gi. Er du klar for å gjøre fabrikken intelligent? Industri 4.0 er det nok flere som har et forhold til. Men hva er da "Industri X"? Enkelt sagt så er Industri X en metode utviklet av Accenture for å gjøre produksjonslinjer smartere. 


Rune har 30 års erfaring innen konsulent, dataanalyse  høyteknologi og produksjonsindustrien. Han har jobbet med globale og nordiske selskaper som ansvarlig prosjekt- og konseptutvikling. Han har en dyp forståelse av hvordan bruken av digital teknologi brukes for å skape konkurransefortinn og nye forretningsmodeller. Rune har ledet og utviklet team og selskaper som CEO, COO og Practice Lead innen feltene Data Analytics, AI og Industry 4.0-teknologier. Rune er utdannet M.Sc og MBA, Rune har også Executive-kurs fra MIT om IOT og digitale strategier.

Påmelding skjer her (lenke til Microsoft virtual events)

0
Feed