Forbered deg til Hackathon 11.-13. mars 2024

Praktisk info

Arrangementet vil gå av stabelen i Kulturfabrikken i Kristiansund. Addressen er Fosnagata 35, 6511 Kristiansund. Kulturfabrikken har to scener: Byscenen og Klubben. Byscenen er hovedscenen med et areal i første-etasje på 400 kvm og et galleri på 175 kvm og det her selve hackathonet vil foregå. Klubben er 140 kvm og her vil workshop (mandag) og frokost- og lønsjforedrag (tirsdag og onsdag) avholdes. 

Parkeringsmuligheter

Det er sone-parkering på Gassverktomta rett ved siden av Kulturfabrikken med ladestasjoner for el-bil. Alternativ parkering er foran F13-bygget ("Helsehuset") og i Vågen (ved skateparken). 

 

Tilgjengelig utstyr i lokalet

Hvert team vil bli tildelt en base bestående av bord, stoler og strøm-uttak. Nettverk er selvfølgelig tilgjengelig - både kablet og trådløst. Med NEAS som sponsor og leverandør av internett-tilgang skal ikke hastighet på linjene være noe problem (500 Mbit ut og inn). Det er også noen veggmonterte 55''-skjermer med HDMI-kabler tilgjengelig. I tillegg vil vi stille med whiteboards.

 

Utstyr som kan/bør medbringes

PC i form av bærbar eller stasjonær må hver enkelt deltaker medbringe selv. Om man har stasjonær kreves naturligivs også skjerm og det kan også være at man ønsker å ha med ekstern skjerm til bærbar. Merk at hver enkelt sitte- og bord-plass er noe begrenset, så en 40'' widescreen er kanskje ikke helt ideelt. Stolene er helt OK, men dersom man ønsker å ta med seg egen kontor-stol er dette absolutt mulig. 

 

I tillegg ønsker vi at så mange som mulig tar med post-it lapper og whiteboard-tusjer. Vi ønsker også gjerne at hvert enkelt team dekorerer sine baser med firma-branding (roll-ups, banner, el.l.), så om dere har så ta gjerne med dette.

 

Utover det kreves kun godt humør og læringsiver.